Eczane Paket Poliçelerinde Teminat Bedeli Artış Zeyili Hakkında

Eczanesi bulunan meslektaşlarımızın, Türk Eczacıları Birliği Artı Sigorta aracılığı ile

yaptırmış olduğu Eczane Paket poliçelerinde bulunan ve muhasebe kayıtlarında yer alan,

• Emtia (ilaç-gıda takviyesi-ıtriyat),
  • Demirbaş,
  • Dekorasyon,
  • Elektronik cihazlarının, güncel teminat bedelleri ile Eczane Paket poliçesinde belirtilmiş olan teminat bedellerinin aynı olmaması, olası hasar anında eksik ödeme alınmasına neden olacağından, Eczane paket poliçenizdeki teminat bedellerinin bedel artış zeyili ile düzenlenmesi önemlidir.

Bilgilerinizi, üyelerinizin, Türk Eczacıları Birliği Artı Sigorta ile 0312 408 25 00 numaralı telefondan, ilgili Bölge Temsilcinizle ya da info@tebartisigorta.com e-posta adresinden irtibata geçerek, bedel artış zeyilnamesi düzenletebilecekleri konusunda bilgilendirilmesini saygılarımla rica ederim.

Ecz.Ali Erdem

15 Aralık 2023 - Okunma Sayısı : 784