TBMM Hak Sahiplerinin İlaç Temini Hakkında

İlgide kayıtlı yazımızla, 17 Nisan 2018 tarihinde Birliğimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan "Türkiye Büyük Millet Meclisi Hak Sahiplerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu ile Sözleşmeli Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Üçlü İşbirliği Protokolü" kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmesi bulunan tüm meslektaşlarımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi hak sahiplerinin reçetelerini karşılayabileceği duyurulmuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi hak sahipleri adına düzenlenen reçetelerin, Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmeli meslektaşlarımız tarafından karşılanabileceği konusunda, üyelerinizin yeniden bilgilendirilmesini saygılarımla rica ederim.

Ecz.Saygın Garğın

16 Eylül 2023 - Okunma Sayısı : 367